About

liliannamardiana89

liliannamardiana89

May 24, 2010

Blogs

  1. LiyanaMardiana89
    on 13/5/13

Recent stories

Saya Sudah Graduated, YAY! ^___^ — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum semua! Syukur alhamdulillah pada hari Jumaat lepas I dah pun habiskan paper terakhir I iaitu paper untuk subject...

Saya Sudah Graduated, YAY! ^___^ — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum semua! Syukur alhamdulillah pada hari Jumaat lepas I dah pun habiskan paper terakhir I iaitu paper untuk subject...

Review: Skin79 Scandal Rose Vanilla BB Cream from Cathyjoy.com — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum, semua. Dah lama tak buat segmen review product kecantikan kat blog ni kan? So untuk entry kali ni I nak review BB cream...

Jenis-jenis Face Powder Tips Pemakaiannya (Part 1) — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum korang, Sebab dah lama sangat-sangat tak buat beauty entry kat blog ni kan, so hari ni I nak buat entry mengenai face...

Life Update dan Entry Belated Birthday :) — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum semua! Alhamdulillah final exam I dah habis dan sekarang ni I tengah cuti semester break. Hoyeh hoyeh, lepas ni tinggal...

Let’s Have a Fresh Start! Entry Tahun Baru ececeh :P — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum semua! Tu dia berbulan blog ni berhabuk tak ber-update tibe-tibe gagah kan diri update sempena tahun baru ni kan. Macam...

Review: Sunblock Biore UV Aqua Rich Watery Cream Whitening — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum korang! Hari ni I nak review mengenai my MUST-HAVE product iaitu sunblock. I love sunblock, bila muka ade parut jerawat...

Product Review: Biore UV Aqua Rich Watery Cream Whitening — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum korang! Hari ni I nak review mengenai my MUST-HAVE product iaitu sunblock. I love sunblock, bila muka ade parut jerawat...

Exam sudah habis dan random update — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum semua! Gambar sebelum exam memang gelak sengih sakan Sekali lagi senyap tanpa berita di blog, tibe-tibe muncuk kembali...

Look of the Day (Glossy Pink Lips) — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum, guys! So this is the look and makeup that I’ve done for today. Nothing fancy though, just a really glossy pink lip...

Tips Control Berat Badan Ketika Dan Selepas Musim Perayaan — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum korang! Ya ampun tu dia Lilianna Mardiana, dah berbulan kau tak update tup-tup hari raya kedua ni kau rajin pulak update...

Vblog: Q A bersama Lilianna Mardiana — LiyanaMardiana89

Asssalamualaikum, hai korang! Sorry memang I tahu dah lama sangat I tak update blog ni, I teramat busy dengan law school, maklumlah dah...

Balik Kampung dan Gambar di Majlis Perkahwinan (Entry Bergambar) — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum korang! Macam yang I sibuk tweet-tweet kan minggu lepas, I balik kampung minggu lepas, bagi yang tak tahu, kampung I di...

Hari Terakhir Bekerja (HOYEH HOYEH!) — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum everyone! Ok ni memang entry yang dah agak lewat hehe but but I have a valid reason kenapa I tak update entry ni minggu...

Update Pendek :) — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum guys. Two snapshots of me (as always. Take it or leave it okayyy *nada mengugut haha*) arounds the law firm. Chak!...

Product Review: Dejavu Fiberwig Extra Long Mascara — LiyanaMardiana89

Assalamaulaikum semua! Entry yang sering dinantikan oleh gadis-gadis yang gemar menjaga keterampilan diri aka suka mencantikkan diri,...

Dari Hati: Bila Hidayah Mengetuk…. — LiyanaMardiana89

Bila hidayah mengetuk, ku buka pintu akalku untuk berfikir Bila hidayah mengetuk, ku buka simpulan hati untuk kembali ke fitrahku Bila...

Takziah. — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum readers! Laa seriously, dah sebulan ke I tak update blog. ok ni pecah record, ingatkan baru 2-3 minggu jek, so sorry...

Pengalaman 3 minggu Legal Attachment di firma guaman — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum, everyone! Terlebih dahulu I nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga pada semua followers baru dan followers lama...

Azam 2012 yang tercapai :) — LiyanaMardiana89

Assalamualaikum guys! Ok sorry for the long hiatus, biasalah I, exam la, assignments la, itu la ini la  I baru jek habis 2 papers final...